Ajanvaraaminen neljänteen koronarokotukseen on nyt mahdollista myös kaikille 70–79vuotiaille


Ajanvaraaminen neljänteen koronarokotukseen on nyt mahdollista myös kaikille 70–79-vuotiaat, jotka eivät kuulu lääketieteellisiin riskiryhmiin, ajanvaraus mahdollisuus heti puhelimitse ja koronarokotusaika.fi kautta.

*Neljännen koronarokotteen seuraavaikäryhmä aukeaa 15.8 18-69-vuotiaat jotka     kuuluvat lääketieteelliseen riskiryhmään (ajanvaraus aukeaa 8.8 puhelimitse ja   koronarokotusaika.fi kautta.)

*Neljännen koronarokotteen seuraavaikäryhmä aukeaa 1.9 kaikki 60-69-vuotiaat (   ajanvaraus aukeaa 25.8 puhelimitse ja koronarokotusaika.fi kautta)

Neljännen koronarokotteen voi ottaa, kun kolmannesta koronarokotteesta on kulunut vähintään 3 kuukautta. Ajanvaraaminen onnistuu osoitteesta koronarokotusaika.fi tai soittamalla Karviaisen terveysaseman takaisinsoittojärjestelmän numeroon 09 4258 2400 ja valitsemalla rokotukset.
Huolehdithan, että myös omaisesi saa tiedon rokotusten laajenemisesta.

THL on jo aiemmin suositellut neljänsiä rokoteannoksia

  • 12 vuotta täyttäneille, joiden immuunipuolustus on voimakkaasti heikentynyt
  • 80 vuotta täyttäneille
  • iäkkäille hoivakodeissa asuville
  • iäkkäille, jotka ovat järjestetyn kotihoidon tai omaishoidon piirissä sekä muillekin iäkkäille, joiden terveys ja toimintakyky ovat vastaavasti heikentyneet ja jotka eivät pärjää yksin kotona
  • niille 70–79-vuotiaille, jotka kuuluvat vakavan koronavirustaudin riskiryhmii