Hoitajajärjestöjen lakon vaikutukset Karviaisen toiminnassa

Päivitetty 1.4.2022

Hoitajajärjestöjen Tehyn ja SuPerin lakko koskee myös HUSia. Hoitajajärjestöjen lakko alkoi 1.4.2022 kello 6 HUSin toimispisteissä.

Karviaisen alueen terveysasemien (Nummela ja Karkkila) henkilökunta ei ole lakossa, mutta HUSin lakko vaikuttaa myös Karviaisen toimintaan.

Karkkilan ja Nummelan tiloissa sijaitsevat HUSin röntgenit ovat kiinni ja Lohjan sairaalan röntgen kykenee tuottamaan vain sairaalan kiireelliset kuvaukset, sekä HUSin laboratoriot palvelevat ainoastaan päivystystä.

Lisätietoja HUS palveluiden toiminnasta löydät oheisesta linkistä: https://www.hus.fi/ajankohtaista/hoitajajarjestojen-lakon-vaikutukset-potilaiden-hoitoon#r%C3%B6ntgenit-ja-kuvantamispalvelu

Röntgenin ja laboratorion toimintavajeen vuoksi pystymme auttamaan kiireellisissä asioissa vain valikoidusti, kiireetön vastaanotto ja muu terveysasemien toiminta, neuvola ja kouluterveydenhuolto jatkavat toimintaansa normaalisti.

Kiireellisissä asioissa ennen terveysasemalle hakeutumista, otathan yhteyttä puhelimitse (09 4258 2400, tällä hetkellä Nummelan ja Karkkilan terveysaseman yhteinen numero) tai ota yhteyttä chat vastaanoton kautta osoitteesta https://digihyvinvointi.lu-palvelut.fi/fi/kirjaudu