Karkkilan terveysaseman kiirevastaanotolle (päivystykseen) 14.6.21 alkaen vain ajanvarauksella


Karviainen aloittaa Karkkilan terveysasemalla pilottikokeilun ajanvarauksella toimivasta kiireellisestä vastaanotosta 14.6.2021 alkaen.

Kokeilulla halutaan tasoittaa ruuhkahuippuja, hyödyntää lääkäreiden ja sairaanhoitajien resurssia mahdollisimman hyvin. Käytännössä tämä tarkoittaa, että vastaanotoille on varattava aika puhelimitse myös kiireellisissä asioissa. Mikäli sairastut ja kaipaat vaivaasi apua, soita Karkkilan terveysaseman takaisinsoittojärjestelmään. Valitse sopiva vaihtoehto omalle asiallesi ja soitamme sinulle takaisin.

Takaisinsoiton yhteydessä arvioimme tilanteen ja sen mukaan ohjaamme oikeanlaiseen hoitoon. Moni asia selviää puhelimitse ilman vastaanottokäyntiä, jotta ja turhilta käynneiltä vältytään. Puhelinkontaktin yhteydessä annamme ajan kiireelliselle vastaanottokäynnille, mikäli asiasi sitä vaatii.

Mikäli tilanne vaatii ensiapua, kuten vuotava haava tai vakava hengenahdistus voit saapua suoraan terveysasemalle tai soittaa 112 -palveluun.

Tärkeät puhelinnumerot:

Arkisin 8-16 terveysaseman takaisinsoittojärjestelmä: (09) 4258 2200

  •  Valitse sopiva vaihtoehto: 1 ajanperuutus, 2 koronarokotus, 3 korona, 4 äkillinen sairastuminen tai tapaturma, 5 kiireetön ajanvaraus, 6 reseptin uusinta

Terveysaseman ollessa kiinni (illat, yöt, viikonloput ja pyhäpäivät):

Päivystysapu 116117

Hätätilanteissa: 112