Koronarokotukset etenevät Karviaisen alueella

Karviainen on saanut nopeasti lisättyä rokotuskapasiteettia ja tavoitteet koronarokotusten 3. annosten etenemisen suhteen ovat korkealla.

Tavoitteena on tammikuun aikana päästä mahdollisimman pitkälle 3. koronarokotusten sekä 5-11-vuotiaiden lasten 1. koronarokotusten suhteen.

Rokotusaikoja avataan lisää useita kertoja viikossa. Kuntalaisten kannattaa seurata tiiviisti vapaiden aikojen tilannetta sähköisestä ajanvarauksesta, mikäli toiveissa on oman rokotusajan aikaistaminen.

Karviainen turvaa edelleen 1. ja 2. rokotusaikojen saatavuuden. Myös yli 60-vuotiaiden ja riskiryhmiin kuuluvien 3. rokotusaikojen saatavuus on varmistettu lukitsemalla ajanvaraukseen kyseisille ryhmille varattuja rokotusaikoja.

Huomioitavaa: Mikäli riskiryhmä 1 ja 2-aikatyypillä ajan varannut kuntalainen vaihtaa rokotusaikaa ikäryhmäperusteiselle rokotusajalle, tulee riskiryhmä-aika muistaa erikseen perua tekstiviestillä saapuneen varausavaimen avulla. Aika ei automaattisesti peruunnu järjestelmässä koska aikatyyppi vaihtuu.

Koronarokotusten etenemissuunnitelman sekä tällä hetkellä rokottavien ryhmien tarkemmat tiedot pääset lukemaan seuraavasta linkistä:  https://karviainen.fi/terveyspalvelut/korona/korona-rokotukset/talla-hetkella-ja-seuraavaksi-rokotettavat-ryhmat/