Tiedote altistumisista Vihdin päiväkodeissa


Pajuniityn päiväkodissa on asetettu altistumisen vuoksi kaksi esikouluryhmää karanteeniin 17.2.2021.

Tämän jälkeen Pajuniityn päiväkodissa on esiintynyt uusia tartuntoja. Altistuneita on tällä hetkellä myös Ketunkolossa sekä Oravanpesässä.

Myös Lankilan päiväkodissa Nuuskamuikkuset-ryhmässä on todettu altistuminen koronavirukselle.

Molemmat päiväkodit ovat tiedottaneet asiasta altistuneita/heidän huoltajiaan. Lisäksi Karviaisen tartuntatautitiimi on ollut henkilökohtaisesti yhteydessä altistuneisiin/ heidän huoltajiinsa.

Laajemman joukkoaltistumisen ja muuttuneen tilanteen vuoksi molempien päiväkotien koko henkilökunta sekä edellä mainitut päiväkotiryhmät ohjataan hakeutumaan koronatestiin erillisen ohjeen mukaan. Myös aikaisemmin karanteeniin asetetut esikoululaiset ohjataan hakeutumaan testiin. Otamme yhteyttä henkilökohtaisesti esikoululaisiin ja positiivisen testituloksen saaneisiin henkilöihin. Pyydämme välttämään yhteydenottoa terveysasemalle tartuntaketjun tiimoilta, olemme täältä käsin teihin tarvittaessa yhteydessä.

Tartuntaketju liittyy todettuun koronavirusvariantti altistukseen. On mahdollista, että koronavirusvarianttia on liikkeellä Karviaisen alueella laajemminkin. Pyydämme kuntalaisia hakeutumaan erityisen herkästi testiin lievissäkin koronavirukseen viittaavissa oireissa.

Karviaisen pandemiaryhmä ei julkaise viikolla 8 yleiseen koronatilanteeseen väestötiedotetta.

19.2.2021 julkaistu tiedote on rajoitustoimien osalta voimassa 31.3.2021 saakka.