Perusturvakuntayhtymä Karviainen ottaa vastaan laskut verkkolaskuina

Mikäli toimittaja ei voi lähettää verkkolaskua, voitte käyttää maksutonta toimittajaportaalia. Uusi toimittajaportaali löytyy osoitteesta:
https://www.laskuhotelli.fi/portaali
Rekisteröityessänne toimittajaportaalin käyttäjäksi ensimmäistä kertaa, ottakaa yhteyttä Monetran asiakaspalveluun (ostolaskut), jonka yhteystiedot löytyvät "Lisätiedot laskujen käsittelystä"-osiosta. Jos laskutatte yrityksen puolesta, ilmoita sähköpostissasi laskuttajan y-tunnus, laskuttavan yrityksesi nimi, sekä yhteystietosi. Jos laskutatte yksityishenkilönä, nimesi ja sähköpostiosoitteesi riittää. Toimittajaportaalin ohjeistus löytyy osoitteesta: https://www.monetra.fi/yritys/ohjeet-laskuttajalle/

Pyydämme lisäksi huomioimaan, että voimassa oleva laskutusosoite tulee näkyä aina myös laskun kuvalla sekä  verkko- että paperilaskuja lähettäessä. Puutteellisin laskutusosoitetiedoin olevat laskut tullaan jatkossa palauttamaan lähettäjälle.

Lisätiedot laskujen käsittelystä
Perusturvakuntayhtymä Karviaisen ostoreskontraa hoitaa Monetra Pirkanmaa Oy.
Lisätietoja laskujen käsittelystä antaa Monetran asiakaspalvelu, jonka yhteystiedot löytyvät osoitteesta: https://www.monetra.fi/pirkanmaa/yhteystiedot/ ja sähköposti: talous.karviainen@monetra.fi
Lue meistä lisää: www.monetra.fi


Verkkolaskut

Verkkolaskuoperaattori:
CGI
Välittäjän tunnus:
003703575029
Verkkolaskuosoite:
003721872801
Y-tunnus on 2187280-1

Paperilaskut

Perusturvakuntayhtymä Karviainen
003721872801
PL  5014
02066 DOCUSCAN

Paperilaskuille tarkoitettuun laskutusosoitteeseen vastaanotetaan vain laskuja. Mahdollista muuta postia, kuten irrallisia liitteitä tai markkinointikirjeitä, ei välitetä eteenpäin. Nämä toimitettava aina saajalle postiosoitteeseen:

Perusturvakuntayhtymä Karviainen
Ostolaskut
PL 114
03101 Nummela