Ajanvaraus ja neuvonta


Hoidon suojauskäytännöissä on huomioitu sekä potilaiden ja työntekijöiden turvallisuus. Hammashoitoon on turvallista tulla.

Tulethan vain terveenä hammashoitoon.

Kerrothan aikaa varatessasi, jos sinulla on todettu koronavirusinfektio tai olet altistunut koronavirusinfektiolle 10 vrk sisällä, sinulla on koronavirusinfektioon sopivia oireita. Näissä tapauksissa kiireetöntä hammashoitoa joudutaan siirtämään.

Kerrothan aikaa varatessasi myös, jos sinulla on jokin liikkumiseen tarvittava apuväline, esimerkiksi pyörätuoli. Jos tarvitset apua hammashoitotuoliin siirtymisessä, toivomme, että käynnille tulee mukaan siirtämisessä avustava hoitaja tai avustaja.

Kaikkien hammaslääkärien, suuhygienistien ja hammashoitajien vastaanotoille varataan aika keskitetystä ajanvarauksesta, puh. (09) 4258 2078, arkisin klo 8.00-15.00.

Ajanvaraus


Suun terveydenhuollon palvelut ovat ruuhkautuneet kiireellisen hoidon vuoksi. Kiireettömiä aikoja on heikosti tällä hetkellä saatavilla. Tilanteen arvioidaan kestävän muutamia viikkoja. Henkilöstömme tekee kovasti töitä jonojen purkamiseksi ja toivomme kärsivällisyyttä. Jos haluat antaa meille palautetta, pääset tekemään sen Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueen palautepalvelussa.

Ajanvarauksessa on käytössä takaisinsoittojärjestelmä.

Kaikki puhelut ohjautuvat järjestelmään ja takaisin soitetaan saman päivän aikana.
Ajanvaraus yrittää tavoittaa soittajaa enintään kaksi kertaa.

 

Tekstiviestimuistutus varatusta vastaanottoajasta

Asiakkaalle lähetetään muistutus varatusta hoitoajasta tekstiviestillä siihen numeroon, jonka hän on ilmoittanut yhteystiedokseen.
Alaikäisillä muistutus voi tulla huoltajan matkapuhelimeen.
Muistutuksen saapumista ei teknisistä syistä voida aina taata.
Viestin saapumatta jääminen ei kuitenkaan oikeuta jäämään pois varatulta hoitoajalta eikä vapauta peruuttamattoman poisjäännin maksusta.

Muistathan peruuttaa vastaanottoaikasi, mikäli olet estynyt saapumaan vastaanotolle!

 

Varatun ajan voi peruuttaa seuraavilla tavoilla

  • soittamalla ajanvarausnumeroon 09 4258 2078 klo 8.00 – 15.00 tai
  • sähköpostilla osoitteeseen hammashoito@karviainen.fi . Ilmoita sähköpostiviestissä potilaan nimi ja ajanvarauksen ajankohta (esim. Helmi Hammas 1.5.09 klo 10). tai
  • tekstiviestillä numeroon 044 467 5243. Ilmoita viestissä nimesi ja ajanvarauksen ajankohta.

Peruuttamatta jätetystä vastaanottoajasta veloitamme yli 18-vuotiailta 51,50 euroa.

 

Neuvonta

Tarvitessasi neuvontaa hammasasioissa, ota yhteyttä ajanvaraukseen. Sieltä toimitetaan
tarvittaessa soittopyyntö suuhygienistille tai hammaslääkärille.

Hammaslääkäripäivystys