Fysioterapia ja ryhmät


Fysioterapia on liikkumis- ja toimintakykyä edistävä terapiamuoto. Toiminta painottuu ohjaukseen ja neuvontaan sekä asiakkaan itsehoidon tukemiseen. Fysioterapiapalvelut jakautuvat poliklinikkapalveluihin, vuodeosastotoimintaan, ryhmäfysioterapiaan, kotikuntoutukseen, lääkinnälliseen terapiaan sekä apuvälinepalveluihin.

Nummelan terveysaseman fysioterapia
Ajanvaraus ja muut yhteydenotot (09) 4258 2106.
Puhelut ohjautuvat takaisinsoittojärjestelmään.

fysioterapia.vihti@karviainen.fi

Nummelan terveysaseman C-ovi
Odotusaula F: Terapiahuoneet 4-10
Nummenselkä 2, 03100 Nummela

Karkkilan terveysaseman fysioterapia
Ajanvaraus ja muut yhteydenotot (09) 4258 2106
Puhelut ohjautuvat takaisinsoittojärjestelmään.

fysioterapia.karkkila@karviainen.fi

Karkkilan terveysasema, pääaula, sisäänkäynti A
Odotusaula A1: Terapiahuoneet 19-21
Huhdintie 23-25, 03600 Karkkila

Yksilöfysioterapia


Avofysioterapia on yksilö- ja ryhmämuotoista toimintaa, jonka tavoitteena on liikunta- ja toimintakyvyn kehittyminen. Voit tulla fysioterapeutin vastaanotolle lähetteellä tai ilman lähetettä 1-5 kertaa. Fysioterapeutin vastaanottomaksu on 11,40€. Arviointikäynti on asiakkaalle maksuton.

Kotikuntoutus


Kotikuntoutus on asiakkaan kotona tapahtuvaa intensiivistä yksilöllistä kuntoutusta. Kotikuntoutusta tarvitaan mm. silloin kun kotiudutaan sairaalasta tai osastolta ja kuntoutuminen jatkuu kotona. Kotikuntoutukseen ohjaudutaan lääkärin lähetteellä tai muun terveydenhuollon työntekijän aloitteesta. Asiakas tai omainen voi myös ottaa suoraan yhteyttä.

Kotikuntoutusjakso kestää maksimissaan kahdeksan viikkoa. Kotikuntoutuksen kertamaksu on 16,90€ /kerta tai 20€ /viikko (ei peritä säännöllisen kotihoidon asiakkailta). Arviointikäynti on asiakkaalle maksuton. Kotikuntoutuksen yhteydenotot terveysasemien fysioterapian ajanvarauksiin tai sähköpostiin koti.kuntoutus@karviainen.fi