Lääkärien ja hoitajien vastaanotot


Karkkilan terveysasema, Huhdintie 23-25, 03600 Karkkila

Ajanvaraus ja neuvonta klo 8-16, takaisinsoittojärjestelmä (09) 4258 2200
Faksi (09) 4258 2331

Nummelan terveysasema, Nummenselkä 2, 03100 Nummela

Ajanvaraus ja neuvonta klo 8-16, takaisinsoittojärjestelmä (09) 4258 2100
Faksi (09) 4258 2026

Soittaessasi edellä mainittuihin puhelinnumeroihin, kuulet seuraavan viestin:
“Puhelunne tallennetaan takaisinsoittojärjestelmään.

Henkeä uhkaavassa tilanteessa sulkekaa puhelin ja soittakaa 112. Älkää lopettako puhelua ennen kuin saatte ilmoituksen numeronne tallentumisesta. Jos kyseessä on tapaturma tai kiireellinen sairastumiseen liittyvä asia valitkaa yksi, kiireellinen. Teille soitetaan takaisin tämän päivän aikana.

Ajanvarauksen peruuttamisen voi tehdä Digihyvinvointi- Chat vastaanotolla vuorokauden ympäri (kts. tiedot sivun alempana) tai soittamalla takaisinsoittojärjestelmään ja valitsemalla ajan peruutus.

Lääkäriaikojen avaamisprosessi

Lääkärinaikoja avataan n. kahden kuukauden jaksolla eteenpäin huomioiden koulutukset ja niiden vaikuttamat muutokset. Uudet ajat ovat aukaistavissa loppukuusta aina kahden kuukauden päähän.  Tämän lisäksi vapautamme portaittain iltavastaanottojen lääkärin aikoja varattavaksi.

Sairastumistapauksissa tahtotilamme on järjestää korvaava aika mahdollisimman pian, jotta aika ei siirtyisi liian pitkälle. Lähes aina tämä onnistuu hyvin. Mikäli lääkärillä peruuntuu koulutuksia tai kokouksia, nämä ajat vapautetaan vastaanottoajoiksi.

Digihyvinvointi - Chat vastaanotto


Perusturvakuntayhtymä Karviainen ottaa käyttöön Chat-vastaanotto palvelun terveysasemien toiminnassa torstaina 27.1.2022.

Palvelu on tarkoitettu Karviaisen alueen kuntalaisille ja on joustava yhteydenottotapa terveysaseman palveluihin.

Chat-vastaanoton kautta voit asioida seuraavissa asioissa:

  • Voit olla yhteydessä erilaisissa terveyteesi liittyvissä asioissa, aloittaa hoidon tarpeen arvioinnin ja saada terveysneuvontaa.
  • Voit perua lääkärin, hoitajan tai koronarokotusajan tätä kautta.
  • Voit hoitaa reseptiasioitasi, mikäli et pysty tätä jostain syystä hoitamaan Omakannan kautta.
Chat-vastaanoton aukioloajat

Arkisin maanantaista torstaihin klo 8.00-14.00

Arkisin perjantaisin klo 8.00-13.00

Huomioithan, että käsittelemme aukioloaikojen aikana tulleet yhteydenotot, mikäli olette aloittaneet yhteydenoton aukioloaikojen ulkopuolella, emme käsittele tätä.

Ajanperuutus ja reseptiasioissa voit jättää yhteydenottosi vuorokauden ympäri.

Chat-vastaanotolle pääset joko alempana olevan linkin kautta tai lataamalla Digihyvinvointi applikaation omasta sovelluskaupasta (ladattavissa 27.1.22 klo. 8 alkaen).

Siirry Chat-vastaanotolle: Linkki lisätään kun palvelu avautuu!

Tekstiviestimuistutus varatusta vastaanottoajasta


Asiakkaalle lähetetään muistutus varatusta hoitoajasta tekstiviestillä siihen numeroon, jonka hän on ilmoittanut yhteystiedokseen. Alaikäisillä muistutus voi tulla huoltajan matkapuhelimeen. Muistutuksen saapumista ei teknisistä syistä voida aina taata. Viestin saapumatta jääminen ei kuitenkaan oikeuta jäämään pois varatulta hoitoajalta eikä vapauta peruuttamattoman poisjäännin maksusta.

 

Forsante antikoagulaatiohoito

Vuodeosastot

Hoitopaikan valinta