Lääkärin ja hoitajan vastaanotto


Ajanvarauksen peruuttamisen voi tehdä Digihyvinvointi- Chat vastaanotolla vuorokauden ympäri Tästä klikkaamalla chattiin tai soittamalla takaisinsoittojärjestelmään ja valitsemalla ajan peruutus.

Karviaisen terveysasemat: 

Karkkilan terveysasema, Huhdintie 23-25, 03600 Karkkila

Faksi (09) 4258 2331

Nummelan terveysasema, Nummenselkä 2, 03100 Nummela

Faksi (09) 4258 2026

Lääkärin ja hoitajan vastaanotot avoinna ma-pe klo 8-16.

Karviaisen chat-vastaanotto:

Chat vastaanotto avoinna ma-to klo 8-14 ja pe klo 8-13

Siirry chattiin ja lue chatistä tarkemmin tästä: Chat vastaanotto

Karviaisen takaisinsoittojärjestelmä (ajanvaraus):

Takaisinsoittojärjestelmä avoinna klo 8-16 p. (09) 4258 2400

Soittaessasi edellä mainittuun puhelinnumeroon, kuulet seuraavan viestin:
“Puhelunne tallennetaan takaisinsoittojärjestelmään.”

Henkeä uhkaavassa tilanteessa sulkekaa puhelin ja soittakaa 112. Kiireellisissä asioissa ota yhteyttä terveysasemalle puhelimitse. Hoitaja tekee puhelun aikana hoidon tarpeen arvion ja konsultoi tarvittaessa lääkäriä. Moni asia saadaan hoidettua puhelimitse ja tarvittaessa voimme ohjata mahdollisiin tutkimuksiin ennen terveysasemalle saapumista. Hoitoon pääsy nopeutuu ja vältytään mahdolliselta jonottamiselta.

Jos kyseessä on tapaturma tai kiireellinen sairastumiseen liittyvä asia valitkaa vaihtoehto kolme, kiireellinen. Teille soitetaan takaisin tämän päivän aikana. Älkää lopettako puhelua ennen kuin saatte ilmoituksen numeronne tallentumisesta. Palvelun ruuhkautumisen välttämiseksi pyydämme jättämään vain yhden soittopyynnön.

Ymmärräthän, että kiirevastaanotto ruuhkautuu usein. Varaudu odottamaan vuoroasi pitkään (useampi tunti).  

Neuvonta:

Karviaisen terveysasemien neuvonta avoinna ma-to klo 8-15 ja pe 8-14.

Lääkäriaikojen avaamisprosessi

Lääkärinaikoja avataan n. kahden kuukauden jaksolla eteenpäin huomioiden koulutukset ja niiden vaikuttamat muutokset. Uudet ajat ovat aukaistavissa loppukuusta aina kahden kuukauden päähän.  Tämän lisäksi vapautamme portaittain iltavastaanottojen lääkärin aikoja varattavaksi.

Sairastumistapauksissa tahtotilamme on järjestää korvaava aika mahdollisimman pian, jotta aika ei siirtyisi liian pitkälle. Lähes aina tämä onnistuu hyvin. Mikäli lääkärillä peruuntuu koulutuksia tai kokouksia, nämä ajat vapautetaan vastaanottoajoiksi.

Tekstiviestimuistutus varatusta vastaanottoajasta


Asiakkaalle lähetetään muistutus varatusta hoitoajasta tekstiviestillä siihen numeroon, jonka hän on ilmoittanut yhteystiedokseen. Alaikäisillä muistutus voi tulla huoltajan matkapuhelimeen. Muistutuksen saapumista ei teknisistä syistä voida aina taata. Viestin saapumatta jääminen ei kuitenkaan oikeuta jäämään pois varatulta hoitoajalta eikä vapauta peruuttamattoman poisjäännin maksusta.

 

Forsante antikoagulaatiohoito

Vuodeosastot

Hoitopaikan valinta