Lääkärien ja hoitajien vastaanotot


Karkkilan terveysasema, Huhdintie 23-25, 03600 Karkkila

Ajanvaraus ja neuvonta klo 8-16, takaisinsoittojärjestelmä (09) 4258 2200
Faksi (09) 4258 2331

Nummelan terveysasema, Nummenselkä 2, 03100 Nummela

Ajanvaraus ja neuvonta klo 8-16, takaisinsoittojärjestelmä (09) 4258 2100
tai (09) 4258 2400
Faksi (09) 4258 2026

Soittaessasi edellä mainittuihin puhelinnumeroihin, kuulet seuraavan viestin:
“Puhelunne tallennetaan takaisinsoittojärjestelmään.

Henkeä uhkaavassa tilanteessa sulkekaa puhelin ja soittakaa 112. Älkää lopettako puhelua ennen kuin saatte ilmoituksen numeronne tallentumisesta. Jos kyseessä on tapaturma tai kiireellinen sairastumiseen liittyvä asia valitkaa yksi, kiireellinen. Teille soitetaan takaisin tämän päivän aikana.

Ajanvarauksen peruuttamisen voi tehdä soittamalla takaisinsoittojärjestelmään ja valitsemalla ajan peruutus

Lääkäriaikojen avaamisprosessi

Lääkärinaikoja avataan n. kahden kuukauden jaksolla eteenpäin huomioiden koulutukset ja niiden vaikuttamat muutokset. Uudet ajat ovat aukaistavissa loppukuusta aina kahden kuukauden päähän, esimerkiksi nyt lokakuussa valmistelemme joulukuun listoja aukaistavaksi ja ensi kuussa valmistelemme tammikuun listoja aukaistavaksi.

Tämän lisäksi aukaisemme hieman myöhemmin (loka-marraskuun vaihteessa) iltavastaanottojen lääkärinajat varattavaksi ja joka kuussa vastaavasti.

Sairastumistapauksissa tahtotilamme on järjestää korvaava aika mahdollisimman pian, jotta aika ei siirtyisi liian pitkälle. Lähes aina tämä onnistuu hyvin. Mikäli lääkärillä peruuntuu koulutuksia tai kokouksia, nämä ajat vapautetaan vastaanottoajoiksi.

Tekstiviestimuistutus varatusta vastaanottoajasta


Asiakkaalle lähetetään muistutus varatusta hoitoajasta tekstiviestillä siihen numeroon, jonka hän on ilmoittanut yhteystiedokseen. Alaikäisillä muistutus voi tulla huoltajan matkapuhelimeen. Muistutuksen saapumista ei teknisistä syistä voida aina taata. Viestin saapumatta jääminen ei kuitenkaan oikeuta jäämään pois varatulta hoitoajalta eikä vapauta peruuttamattoman poisjäännin maksusta.

 

Forsante antikoagulaatiohoito

Vuodeosastot

Hoitopaikan valinta