Päiväaikainen kiirevastaanotto


Henkeä uhkaavassa tilanteessa sulkekaa puhelin ja soittakaa 112. Kiireellisissä asioissa ota yhteyttä terveysasemalle puhelimitse. Hoitaja tekee puhelun aikana hoidon tarpeen arvion ja konsultoi tarvittaessa lääkäriä. Moni asia saadaan hoidettua puhelimitse ja tarvittaessa voimme ohjata mahdollisiin tutkimuksiin ennen terveysasemalle saapumista. Hoitoon pääsy nopeutuu ja vältytään mahdolliselta jonottamiselta.

Jos kyseessä on tapaturma tai kiireellinen sairastumiseen liittyvä asia valitkaa vaihtoehto kolme, kiireellinen. Teille soitetaan takaisin tämän päivän aikana. Älkää lopettako puhelua ennen kuin saatte ilmoituksen numeronne tallentumisesta.  Palvelun ruuhkautumisen välttämiseksi pyydämme jättämään vain yhden soittopyynnön.

Ymmärräthän, että kiirevastaanotto ruuhkautuu usein. Varaudu odottamaan vuoroasi pitkään (useampi tunti).  

 

Terveyskeskusten päiväaikainen kiirevastaanotto ma – pe klo 8.00 – 16.00

Karkkila

Karkkilan terveysasema, Huhdintie 23-25, Karkkila

(09) 4258 2400 takaisinsoittojärjestelmä

Karkkilan terveysaseman kiirevastaanotto toimii ajanvarauksella.

Vihti

Nummelan terveysasema, Nummenselkä 2, Nummela

(09) 4258 2400 takaisinsoittojärjestelmä

Otathan yhteyttä puhelimitse ennen saapumista terveysasemalle.

 

Virka-ajan ulkopuolinen päivystys

Lohjan yhteispäivystys arkisin klo 16.00 – 08.00, viikonloppuisin ja juhlapyhinä. Ennen päivystykseen hakeutumista soita maksuttomaan numeroon 116 117.

Lohjan sairaala, Sairaalatie 8, Lohja 116 117

  • sisäänkäynti B-ovesta

Hyvinkään sairaala, Sairaalankatu 1, Hyvinkää 116 117
(Vihtijärven asukkaat)

 

Päivystysapu 116117

Päivystysapu ohjaa sinut virka-ajan ulkopuolella oikeaan hoitopaikkaan ja kertoo, kuinka nopeasti sinun tulee hakeutua hoitoon. Jos tilanteeseesi riittää itsehoito, saat hoito-ohjeet maksutta puhelimessa. Oman terveysasemasi aukioloaikoina saat apua terveysasemaltasi. Päivystysavun neuvonta on maksutonta

Tiedote HUS:n päivystysapupalvelusta

 

Yleinen hätänumero 112

Terveyskeskukselle kuuluvan lääkinnällisen pelastustoimen ensihoito- ja sairaankuljetuspalvelut kuntayhtymän alueella tuottaa Länsi-Uudenmaan Pelastuslaitos.